why ?!

varför ska det vara så svårt?

han messade i morse förlåt för att han dissade mig igår kväll, visst. sen lovade han att messa när dom hade nästa paus i träningen, tss.. och det hände som vanligt inte, han komer skylla på att han inte alltid har tid med mig som vanligt. eller oxå kommer han säga att jag inte messar som jag lovar. men det gör jag ju. vi har varit tillsammans i sju månader nu, eller snarare igår . men inte hade han tid att träffas för det, som vanligt. det brukar bli så att jag sitter själv och nu tränar han ju alla fredagar oxå så nu blir det väl ännu flera ensamma helger..

jag vet att jag sagt att jag inte ska släppa hnom, alla säger att han är så fin och söt. att han är bra för mig, jo det är han min nikke, fin söt, underbar och toppen. men ibland blir det för mycket med allt, han struntar i mig eller frågar om jag måste träffa honom varje dag. men man får välja när man har flickvän, hur kommer det sig att han alltid väljer bort mig mot sina vänner? det gör lika ont varje gång och dom gångerna vi planerat en massa mys och sen bara kommer han inte och sen får man reda på att han är med dom istället, då krasar det liksom inombords.

när han är borta har jag ingen att vaara med, varför skulle någon ha tid med mig? varför skulle någon vilja umgås med pappas lilla flicka? jag är inte alls lika glad längre inuti som jag var förut, jag har misst min hjärtevän, . jag har hållt på att mista min bästevän om och om igen men om hon vill ses har jag inte tid och om jag frågar, glömmer hon bort vilken dag det är. ;) eller så har hon oxå fullt upp.

jag har nu disa hela veckan och vi får väl se om jag hinner träffa min pojkvän mer än på tacokvällen nästa fredag, när han ska skippa träningen (tror jag) vi får väl se om han ångrar sig. jag måste nog hitta ett nytt sätt att spendera mina fredagar på, han kommer ju liksom inte ha tid då heller. och torsdagar, någon som har lust att umgås lite då? slå ihjäl lite dö tid och bara umgås?


28 augusti 2009


grattis världens bästa gulleplutt. Jag älskar dig oerhört mycket och vet att jag skulle ha det väldigt svårt att klara med utan dig. Du är en urav mina bästa vänner, och den jag aldrig riktigt blir trött på fast att jag tillbringar varje dag med dig och dom flesta nätterna oxå. Du är super go min lilla super vovve och som en cirkus hund när du bara vill. Nu är du tre :D och nästa sommar ska vi nog tävla lite, :) hoppas vi i alla fall får tid till det och tillräckligt med träning. :D

Men jag älskar dig mest hjärtat.

härlig dag

idag har jag varit i Farsta med min lillasyster, faan vad roligt vi hade har inte haft så roligt på lääänge. :P
drack en halv cola var och sen var det full rulle, vi flummade och en massa anant. Min syster höll dessutom på att baxa en dextrosol, :P men i sista sekunden hann hon rädda sig själv ;)

vi gick till H&M tre gånger tror jag, och dubbla gånger i flera andra butiker oxå. tillslut hade vi fått allt vi ville ha och åkte hem, flummade på tåget oxå kunde liksom inte sluta skratta.och när vi gick av bussen var vi ännu värre, när jag skulle driva med henne slog hon ner våran dricka i marken och sen spottade jag ut en massa dricka på mina skor xD

Sen hjälpte vi pappa och till middag fick vi åka och köpa pizza :P

Imorgon börjar skolan för mina små syskon, HEHE. Och jag har engelska B :P
Ha det toppen :*

OCH TILL MIN KÄRA SYSTER :


äntligen freedag

idag så vaknade jag tidigt, gick ut med hunden och tog sen moppen och åkte till skolan. väl i skolan skulle vi ha idrott och vi fick gå längst rakan, och magmusklerna började krampa, :P (aj,aj aj)
Sen lekte vi lite och lag tre vann, två lekar i alla fall (; Sen gick vi till steven och pratade om schemat och vi i 2hn ska få läsa engelska B (aa) :D slipper jag läsa upp det sen. Sen flyttades svenskan fram så vi slutade kvart i tolv, häärligt.

sen kom jag hem och satte mig vid datan väntade på att niklas skulle komma, han kom vid halv tre.. det blev ett väldigt långt väntade. Sen kom även muskel stefen ;) och hälsade på.

Hoppas disa blir bättre, men vi får nog se på tisdag :D
(hoppas,hoppas, hoppas)

torsdag

andra dagen i skolan och idag ska man till disis igen och kolla hur lilla damen mår. Hoppas hon mår bättre i alla fall. Massören kommer och Nicole ska följa med och så har jag köpt kylgel som vi kan använda så det är blir nog bra.

Har haft fyra lektioner idag och det gick väl bra, dock har vi gradviditets eppedimi så måste byta en massa lärare. -.-
hehe lite kul att mobba alla rullande och vaggande lärare sen ;)

Ha det bra :*

hmm..

varför kan jag inte bara sluta tänka på dig ?!
                                                              
 



















Det är helt enkelt
lättare sagt än gjort att glömma den som man någon gång älskat.


När jag först blev kär i dig blev jag livrädd, jag fick inte, skulle inte vara kär i dig. Jag blev förtvivlad och började gräva ner mig i sysslor för att slippa tänka på dig, men tankarna gled
tillbaka och man kan inte hindra det som har skett. Jag kunde inget göra utan gick bara där och var olycklig förälskad i någon jag inte kunde få. Du hade flickvän och hade inte riktigt tid med någon som mig, men se vart jag hamnade. i din famn i alla fall, men jag fick slita och bråka med dig. Och du hade det nog inte så lätt i början men nu känner vi varandra och jag är så himla glad av att jag blev förälskad just i dig och nu akn inget stoppa oss. Ingen kan lägga sig i, ingen har något med vårat förhållande att göra. Och jag är så glad för att du gav mig en chans och hoppas att du är lyckligare nu än du var förut mitt hjärtegull, <3

Du är det absolut finaste som finns i hela världen, vi har snart hållit ihop i sju månader och stått emot en massa svårigheter redan nu men vi har klarat det riktigt bra. INgen kunde väl tro att jag skulle hitta kärleken i en kille som du men du är ju helt underbar så jag vore dum om jag inte hade kämpat för dig som jag gjorde. Jag hittade det jag ville ha och jag kämpade för att få det och här är jag tillsammans med den killen som jag vill ha mest utav allt. Ingen kan få mig att ändra mig, vad dom än säger för jag vet att du är det abslout vackraste och finaste som finns och jag har gett dig mitt hjärta. Du är mitt hjärta älskling, det är du som får mig att öppna ögonen varje morgon och orka stiga upp även när det är svårt. Det är du som får mig att le fast att jag är arg, för du vet liksom precis vad du ska göra för att får mig glad och lycklig. Jag älskar dig Niklas Wilhelm Müller . nu och föralltid. Glömm aldrig att du är bra och underbar precis som du är, och va som du är för annars finns det ju ingen som du. <333

onsdag.

idag började skolan, .
äntligen har man börjat tvåan, (aa)
Har saknat klasskompisarna lite granna, sen när jag kom hem väntade jag på pappa sen drog vi och hämtade syrrans moppe som dom lagat hastighets mätaren på. Dock så funkade den inte på hemvägen i alla fall. Sen åkte vi till coop pch handlade jag skulle ha gurkmeja och kylgel men det fanns inte så jag får väl handla det imorgon innan jag åker till disis.

Hon är halt just nu tyvärr. :(
men imorgon kommer en massör och sen får vi helt enkelt hoppas på att det bara blir bättre och att hon slipper ha ont den lilla gumman. Det blir hon säkert.


myspys


Min älskling är här, han ska sova här och sen imorgon när vi vaknat ska vi gå och hämta Merlín igen. :) Mamma och Pappa är i Umeå och syster + bror på landet och dom har hunden oxå. Vi har ätit pizza och sen ska vi nog kolla på film och mysa. :D
puss och godnatt på er (aa)

disis <3

Här kommer någre bilder på min medryttar häst disa, hennes riktiga namn är Diamond Force.
Hon är ett varmblodssto på 170 centimeter och bara nio år. Hon är en hejjare på att hoppa och tycker att det är väldigt roligt. Hoppar gärna mycket högre än vad hindret är ;)

 
                                                       

Disa är en mycket gosig liten tjej med mycket motor i. 

Jag gillar disa för att hon är trevlig, gullig och har sin egen personlighet trots att hon inte är en liten lurvig ponny. (;
Hon beter sig ofta som om hon är fem år gamal istället för nio men det är en chamr det oxå. Hon är oxå lika ensvis som jag den lilla flickan. :D <3

merlín min lilla kompis

NU ligger denna lilla plutt breve mig på golvet.
Han är en super glad liten filur som jag älskar väldigt mycket, han är dock inte våran vovve men en super glad och trevlig vovsing i alla fall. Vi brukar passa honom ibland och idag gör jag det. Imorgon oxå för den delen.
Han är en springer spaniel på två år som gör kullerbyttor av glädje när man klappar och gosar med honom. Han är sprallig och super mysig. :)
Hans namn är Melín och han får en alltid på gott humör (;


mee

Cassandra karin josefine Ek, det är jag det !


charmisen är saknad



Allt skulle vara perfekt nu bara om du fortfarande var här, vid min sida.
Jag saknar dig och tänker på dig varje eviga dag.


Jag skulle vara lycklig bara jag fick krama om dig, och pussa på dig så som jag alltid gjorde. Få vissla på dig och känna hjärtat växa när du gnäggar tillbaka och kommer fram till mig.
Jag minns förra somaren då jag varit borta i över en månad och jag trodde du hade glömt mig, men jag gick fram till hagen super nervös och visslade precis som jag brukar. Och du lyfte huvudet direkt och kollade på mig, sen gnäggade du och kom galopperande. Gud vad glad jag var då, det var inte bara jag som hade saknat dig, du hade saknat mig oxå.. Då rann tårarna av glädje och jag gick på små rosa moln med det är itne så längre, jag kna itne känna mig lycklig utan min lycka. Visst jag visste såklart att den här dagen skulle komma och jag har förberätt mig men det gör mycket, mycket ondare än vad man tror att förlora sin allra bästa vän. Det är ingen känsla man kan beskriva med ord och alla fattar itne att ett djur akn betyda så mkt. men det gjorde du .

Jag vill bara höra dig gnägga, se dig komma i hagen och pussa på dig.
Precis som vanligt.


RSS 2.0