over

En dag kommer du vakna och inse hur mycket du älskade henne,
- och hon kommer vakna brevid killen som redan visste det.

färdigt, klart, done ! jag kan stå på egna ben, jag har nu bevisat det för alla som inte trodde det - vilket inkluderar mig själv. jag kan nog dock inte stå alldeles på egna ben, men jag klarar mig och jag har mina underbara stöttepelare - mina vänner. jag är så otroligt lyckligtlottad som har dom, och jag kommer aldrig glömma hur mycket dom ställt upp för mig. jag kommer dessutom alltid finnas för dom och det vet dom, hoppas jag!

dagarna rullar på, vissa dagar är bättre och andra lite sämre. men det är som vanligt. idag har det varit en bra dag, har shoppat med pappa och det blev tre bhar, två par trosor, två bolero och en bok rikare :) min pappa är den bästa <3 imorgon är det skola igen, om jag kan andas och förskylningen inte blivit värre, vill säga..

min hund har fått en tratt på sig, han har kliat sönder ena örat och om vi inte har koll på honom kliar han ännu mer och får bara ont, stackaren .. men nu har han krage och slår i allt och skäms över den.. kröp upp i knät på mig idag oxå - knähund ? men han är söt i alla fall min lilla klump..

nu är det dax att sussa lite,
natti natti

mur

Jag är ledsen, men det är insidan som gråter. Det ingen ser, är det ingen som lider utav.

Det finns så mycket att säga, så mycket som skulle behöva komma ut. Istället står jag och ler, är tyst och lyssnar på andra. För mig har alltid alla andra gått före, men i sommar har jag liksom inte orkat. Men fick så mycket skit över att jag råkat visa hur jag mådde så nu är det slut på det, nu åker muren upp igen. Och den här gången får man nog jobba för att komma igenom den igen, om man inte råkar veta precis vad man ska säga kan det ta tid.

Den här sommaren har varit sjukt jobbig, jag har verkligen behövt kämpa för att orka. Men jag har klarat av sommaren, den lätta delen utav året, och ser nu fram emot en ännu hårdare vinter. Jag tänker inte låta någon komma tillräckligt nära för att såra mig, det är ingen värd. Och dessutom har jag ett stort tomt hål, som ingen kan fylla ..

Den här sommaren har slitit på mig, jag har ständigt ont. Nu är jag bara ärlig, men ingen vet exakt hur jag mår. Nu bygger jag upp muren igen, och återigen ska ingen få se hur jag mår.

RSS 2.0