trasig cassi ?

höll på att bli en trasig cassi..
jag åkte i handen rondellen och skulle av mot kolatorp (tredje avfarten) åkte som vanligt ytterspår för att slippe bli trängd, när jag är vid andra avfarten trycker sig en vit volvo ut mitt framför mig och jag får panikbromsa för att han ska ut på andra avfarten, men om man panik bromsar med syrrans moppe, den jag åker just nu, vinglar det skiit mkt.. och även fast jag bromsar så gått jag kan så var det 2 centimeter från att bli en rejäl smäll och en trasig cassi helt enkelt. och stackars syrran skulle ha en moppe mindre .. :/ den där jävla volvon bara gasade som om allt vore migg fel, men jag körde ju i 45 kilometer i timmen, och det var fritt där jag körde jag kollar ju inte vem som kör innanför mig fattade itne volvon att jag blinkade eller? såna människor borde faan inte ha körkort. jag hade ju pajat min rygg ännu värre.

den där volvon förstörde hela min dag och nu sitter jag hos älskling och är faktiskt, konstigt nog, ännu deppigare än vad jag var i skolan. jävla fitt volvo!

onsdag igen (;

nu sitter jag hos älskling :D
snart ska vi äte och sen plugga lite, sen blir det nog lite film och det ska bli mysigt. undrar vilken film bara och hoppas att jag inte somnar. om fem dagar, på måndag, har vi åtta månadersdag jag och min älskade pojkvän :* tänk att vi har stått ut med varandra så länge, (; det är otroligt . men jag älskar honom och tycker om honom sjukt mkt :D

vill ha schemat för nästa vecka, :O .. dumma steven som inte bara kan lägga ut dte så att jag kan planera mitt liv .. jag har i alla fall ett liv utanför skolan och det gör mig ganska irriterad och inte veta vilka dagar jag kan göra vad.. vi vet i alla fall att vi har prov nästa onsdag i M&G och det kommer nog att gå hyfsat. vi ska även lämna in labbrapporten nästa fredag, ;) hoppas vi har många häst övningar nästa vecka, vill rida ut juu ;) kommer väl få leo i alla fall, <3
det är itne riktigt lika kul med ridningen längre, har börjat tappa känslan lite när det mesta går dåligt, nu har i alla fall disa gjort illa sig, ett balltramp och står i box, dumt eftersom hon får så mkt överskotts energi av att bara stå i hagen i vanliga fall. så bara för att det inte ska hända igen ska hon börja gå med bots i hage -.- stackars lilla gumman kommer snart att se ut som en julgran om hon ska kunna skydda henne mot allt, små sår får faktiskt alla hästar och ett balltamp är dessutom väldigt vanligt. hon kanske bara har fastnat i en gren oxå ..
aja hon ska tävla nästa helg så hoppas hon mår bra då, :)

kram på alla :*


to late? :'/

I belive for a forever !
jag älskar honom, <3




Den fegisen som komenterade mitt inlägg, helg igen igår kväll kan väl vara tillräckligt mogen och erkänna vem det är för den vet tydligen inte vad den snackar om. Den vet då inte riktigt vad jag har menat eller hur han har betett sig mot mig, men om den männsikan tkr det är okey att bete sig så så är det tammefan inte mitt problem. jag vill inte höra dom åsikterna som ingen tänker stå för .!

aja, från det till något annat, jag och älskling blev sams i söndags och har bestämt att vi ska försöka igen. men nu börjar det komam fram en massa snack och det gör mig fundersam. om han verkligen vill det här eller om han bara utnyttjar mig. det låter så !

brännboll

tjaba, :D
sitter i skolan ska strax gå till lunchen, soppa och choklad pudding (a) har kommit en bra bit på labbrapporten och efter skolan ska jag och nicole åka till lilla disa, och hoppa lite :)
skiiit kul ska det bli med tanke på att min lilal disafisa hoppar flera meter över 40 centimeters hinder xD min älskade fåntratt, . idag ska jag sova på skolan, schhhh hhemlis (; . och först ska vi äta i vh och sen köpa mackor, smör och ost till i morgon ;)

haha puss på magen (aa)

du har aldrig tid

nu sitter jag här igen, har inget att göra. (som vanlit ..)
hela helgen ska vi vara hemma, tydlig så har min pojke aldrig tid, varken helger eller veckor. Inte att ha flickvän i alla fall. allt annat har han självklart tid med. och med alla andra tjejer som flockas omkring honom för den delen oxå. han är en riktig flörtis, och alla tjejer flörtar tillbaka inte konstigt att jag blir sotis. och inte lyssnar han när jag pratar med honom heller.

för fyra veckor sedan var jag lycklig, allt var toppen. underbara vänner, en häst som jag utvecklas tillsammans med. en pojkvän som umgicks med mig, en familj som upskattade varandra. nu har allt förändrats, det är likadant som det var innan sommaren. Jag står still med min ridning, (då disa är halt hela tiden) min pojkvän har absolut inte tid att ha flickvän eller hålla löften. en familj som kastar skit på mig, vad jag än gör.. och så är jag ju dessutom tjock. och mina vänner, jaa dom kan jag inte precis säga att det heller går bra med.

jag går och håller allt inom mig, det är därför jag bloggar. måste få ur mig skiten på något sätt, så att dom som läser kanske fattar hur jag egentligen mår, om någon bryr sig. sen chamir åkte har jag inte varit hel. han var en stor del av mitt hjärta och det som gjorde mig lycklig. visst jag har disa men det är inte samma sak. Jag är trött på att alltid ha motgångar, visst jag har klarat mig hitills även om det varit nära några gånger.

helg igen

faan, faan !
varför kan inget bara få vara bra? ett litet tag? faan heller, såklart inte. det är väl dömt att misslyckas allt jag försöker med, till och med matten i skolan går åt helvete . jag är trött på att styras utav alla andra och när man väl börjar stå på egna ben, börjar få självförtroendet tillbaka ska någon lyckas krossa allt man har byggt upp.. den här gången tänker jag inte falla, jag har sagt det förut men nu orkar jag faktiskt inte bygga upp allt igen.

Idag har det varit en skit dag ! har bråkat med pojken, igen ... men han fattar ju fortfarande inte att han håller på att kväva mig. alla säger ju att han är sååå underbar .. jaa det tycker jag oxå, elr tyckte . det är inte samma person som jag är tillsammans med längre. Jag vill faktiskt bara ha tillbaka min niklas, han som alltid var glad. inte gjorde mig ledsen, arg eller besviken utan han som höll alla löften han som fick mig lycklig, och fick mig att känna mig vacker. vart är han?

hans vänner har ändrat på honom, men han fattar inte att det är dåligt. som i onsdags vi skulle ses vid honom runt tre, men han missade bussen och kom en timme senare.. tack, där satt jag och väntade men hans vänner var väl roligare. Den här helgen ska han bort typ lördag och söndag och träning ikväll, mysig helg han får i alla fall. Nästa helg ska dom till torpet, :/ och helgen efter det blir det kopparberg som gäller. sen är det helgen som disa ska tävla och då ska vi väl till landet som vanligt. och sen blir det en helg till dom ska till torpet antagligen och hela veckan och helgen efter det har jag stalltjänst, men det är för mkt att umgås med mig den här helgen dåra, han måste ju faktiskt sitta vid datan oxå..

vi får se vad som händer, ..

kantarell dax.

idag har vi plockat svamp, vi hittade över två liter. Jag hittade mest trattkantareller men några gulisar oxå, ;). bättre än inget. Älskling var med till landet och det var verkligen mysigt att basta och gå runt lite i skogen. han är bra mysig min lilla älskling.





puss på rumpan, :*

 


otursfredag

idag var jag trött när jag skulle upp så gick upp försent, sen när jag skulle åka till skolan startade inte moppen, -.-. fick ta syrrans moppe som inte hastighetsmätaren funkar på. så jag kom såklart sent till skolan. Sen efter mikrobiologin så hade vi idrott så vi gick till christians kontor då skulle vi bara fylla i ett papper och sen slutade vi, så vi slutade 10.15 yippie (aa)

så kommer jag till min lilla disafisa, och pratar med monica och så tar jag in min lilla flicka och monica börjar peta på en utav hennes ler fläckar, då ser det ut som en hästsko men ingen i hennes hage . :/ jag tog ut henne och travade och flickan var tvär halt :'/ sen borstade jag henne och då hade hon två rejäla spark märken och riktigt svullen så istället för ett trevligt dressyrpass så blev det en kort promenad. och väääldigt mkt  mys :)

Nu ska vi ha tacokväll med min pojkväns familj men även det verkar dömt att misslyckads dom har varit hos veterinären med ninen men nu mår han bättre och ska komma hit och bli matad varannan timme. :)
tur i oturen att det bara var en föörstoppning.


hoppas resten utav kvällen blir mysig i alla fall. Puss :*


skansen

jag och nicole <3



igår var vi på skansen dåra, vi såg massa olika djur och fan vad roligt det var. Fett länge sen man gick där alltså :O. vi hade suuuuuuuper fint väder och så har jag såklart väldigt underbara vänner oxå. tack för en suuper trevlig och mysig dag flickor.

sen efter skansen åkte jag hem till älskling och kollade på film, pappa hämtade mig där och så åkte vi till tippen med soporna från baksidan. Sen handlade vi och mamma kom hem från sitt kvällsbad, då åkte vi och hälsade på simon som var på hajk och då regnade det jätte mkt ;) . sen när vi väl kom hem igår och var suuper trötta var det bara att städa hela huset. :P


RSS 2.0