tjugoåttonde

Idag skiner solen igen, :) hoppas bara det håller i sig och att vi får lite värme.

idag är det den 28 april, vilket betyder att cassi fyller arton om exakt sex månader, :D hihi inte långt kvar till körkort ..

-------> bilden är gjord av mig och jag är väldigt stolt över den, tycker den blev fin :D för att vara min typ första bild. första jag är nöjd med i alla fall ;)

ha en toppen dag, :) <3

stark

En lycklig flicka
Kan det bli bättre nu? Solen skiner, himlen är blå och leendet är äkta.. resterna börjar rulla in, sommarjobb är fixat och snart har vi praktik, :)

jag är fortfarande osäker, rädd att göra eller säga fel. jag tycker fortfarande en del saker är jobbiga, som när någon(oftast jag själv) kräver för mycket av mig. Men jag är stark och nu vågar jag äntligen att le, att se folk i ögonen igen och att ta för mig. nu kan jag gå rak i ryggen och vara stolt över min rygg. alla har fläckar, men jag har längre inga fläckar jag skäms över.

allt gjort, ÄR gjort. hur mycket man än ångrar det så går det inte att göra ogjort. men man måste lära sig att förlåta, glömma och gå vidare..

allt som hänt den senaste tiden har varit kaos, men det har oxå varit en utav dom lyckligaste tiderna i hela mitt liv. jag mår till skillnad från förut helt underbart. jag har nära och kära som jag kan lita på och som jag vet finns där om jag behöver dom.

det är inte lätt när det är svårt, men allt går över. allt har sina med och motgångar. och det är medgångarna man måste ta vara på och motgångarna man måste rycka på axlarna åt, annars går det inte.

Säg vad du vill men om du inte kan säga det till mig, är det inget vettigt. kan man inte stå för det man säger har man ingenting att säga.

Jag har dom nära och kära, som jag litar på och som jag kan prata med. resten klarar jag mig utan, jag har hellre få bra vänner än många onödiga.

♥ U ♥

 

The pictueres speaks fore me, I don't need to say anything. you know what I think. You know how mutch you means fore me, and you also know that I allways going to be yours. The one as don't see the happiness you cause, most be blinde.

 

I Love You <3

 

 


allmor

Igår var vi i mariefred för att gratta kära allmor (istället för farmor, gammelfarmor, svärmor, mamma m.m) hon var så glad och det var roligt att se. på bilden är det alla barnen, alltså allmors barnbarn och barnbarns barn ;)
Från vänster/uppe, fredrik, mathilda, magnus, maja(faster) clara, martin + lilla ida, nicklas, cassi :P + Linn :)
Från vänster/nere, amanda + Wilma (litensyster), simon stig, (gammelfarfar) kerstin,(allmor + födelsedagsbarnet :D ) och tillsist denise. blev många barn på samma foto, och knappt så det fick plats. självklart fanns det flera andra på denna släkträff och alla barnbarn/barnbarnsbarn var heller inte där och tänk er då att vi är en hel del barn :P

I alla fall var det en väldigt trevlig tillställning, skönt att slippa sitta på skolan hela tiden såklart. och man såg på farmor hur glad hon var och det fick mig att må bra. :) många fler bilder togs det men dom kommer upp så småningom (a)

kram på er alla :D

cassi, goes ego !

Cassi, goes ego !

igår var det super fint väder, :D så jag och nicole gick en sväng på engelskan, tog lite bilder och pratade.. det var varmt och härligt väder.

gillar bilden -->

den har fint ljus, vacker bakgrund och för en gångs skull är jag till och med nöjd med mitt leende, och det är mästerfotografen nicole som tagit den :D

idag är det inte lika super fint väder, men de är klart godkänt, imorgon ska det tydligen bli snöblandat regn. men det tror vi inte på. :P

ha en underbar dag :D


underbart

den här helgen har varit den bästa på så himla länge, eller det är faktiskt hela veckan som har varit bra. det mesta med den här veckan i alla fall :D

jag har ridit, massor. barbacka förvisso, men det har varit så himla härligt. har ridit brisk tre gånger och miranda en gång i skogen :) båda har bockat, men jag har suttit kvar :D fast min träningsverk är inte att leka med.. hehe så blir det när man inte har ridit på flera månader.

idag var jag äntligen i märsta och hälsade på min älskade chamir. gud vad jag har saknat honom, han är samma hjärtagull fortfarande, rakad och vacker. fick dessutom sitta lite på honom, och gud vad han var sig lik. liten och smal, som alltid och det kändes rätt ovant men han var så himla mysig :D ska åka och hälsa på mitt hjärta fler gånger, han var ju det som fick med gladast i våras. tänka sig att det var nästan tio månader sedan jag träffade honom, otroligt !

resten utav tiden, alltså den tiden jag inte spenderat i stallet, har jag varit med min underbara pojkvän. det har varit en helt underbar helg, han får mig lycklig. det har varit mycket skratt och bra humör hela helgen, en riktig retsticka är han, men jag är kaxig, så får skylla mig själv (a)

mopparna kom idag oxå, så har åkt lite moppe och får se om jag tar med den ena till skolan eftersom jag har stalltjänst den här veckan, :P i körstallet, det blir nog bra. :) ha det toppen :*



♥ vår ♥


PÅSKLOV ♥
nu har vårvärmen äntligen kommit, dock lite snö igår men den är ju nästan borta !

Snart blir det farsta med bästevän, och så får vi se om hon hittar en studentklänning, annars blir det stan imorgon ;) hoppas i alla fall att vi har lika fint väder då oxå (aa)

Torsdag blir det kanske ridning och på söndag ska jag till märsta och träffa chamir, :D äntligen ska jag få träffa min busponniii igen ♥

hämtade mopparna igår och det blev en tur i blasket på min pärla, pigg och glad men imorse ville den inte alls. pappa fick igång den när han kom hem, efter sju kickar och då hade jag och syrran stått och kickat i 45 minuter. suck!

ha det bra :) ♥


RSS 2.0