durasellkanin

cassi durasellkaninen,
nu har cassi kommit igång igen, glädjen finns nästan hela tiden i hela kroppen och helt plötsligt får jag nån knäpp och börjar hoppa runt som en jävla tok. nicole skrattar mest åt mig, och hon tycker det är lika roligt varje gång som jag blir alldeles generad, vilket cassi blir ganska ofta.

leendet finns verkligen nu, vill bara att det sista ska lösa sig men allt löser sig nu, eller hur? nu har solen börjat skina ute oxå och snön håller på att försvinna klart att allt löser sig nu när glädjen och sommaren håller på att komma tillbaka :D satt ju till och med ute i solen och åt igår och det var så himla mysigt. önsakr att fler dagar var som dom två senaste tisdagarna har varit !

man kan inte vara glad jämt, men ingen ska få mig att tappa humöret helt igen. det är mycket härligare att vara glad, så nu ska jag sattsa på det :D tummen upp för cassi så får vi se hur länge det fungerar den här gången :P <3

stan

idag var jag, som sagt, i stan med nicole och helena. vi hade sjukt roligt, först letade jag och nicole efter någonstans att äta, sen handlade vi kebab som vi tog med oss och sen mötte vi helena. tillsammans satte vi oss i solen och åt och helena pratade på och det blev direkt en helt annan stämmning och skrattet vart med ens många flera. efter det gick vi runt och pratade och kollade i affärer, till slut hittade vi cubus och jag köpte dom jeansen jag suktat efter i en månad och en tröja till :) bara vettiga saker med andra ord.

sen gick vi vidare till ett fik för tanten ville ha kaffe, medans jag och nicole tog läsk. hon och jag är inte riktgt vuxna ännu. :P vi pratade massor och bestämde att vi verkligen måste ses snart igen, vi trivs så bra tillsammans. vi kom dessutom på att vi är väldigt lika alla tre, svårt att bestämma sig, glada, fnissiga och skrattar åt samma saker. det var så länge sen vi hade så roligt, och jag har verkligen saknat lilla helena. !

nu blir det att plugga, har hästkunskapsprov imorgon, men är så glad och lycklig att jag inte orkar vara nervös eller stressad över det. det löser sig det oxå, :) allt löser sig nu och det är så himla skönt. en del saker behöver lite mer tid än andra, medans andra löser sig direkt.

känner mig som en durasellkanin, hoppar runt och fnissar jätte mycket. ingen som kan gnälla på att jag är bitter i alla fall :P <3

härligt

härligt med en dag som denna, :D
solen skiner, och efter skolan bär det av till stan med bästaste coole och underbara helena. var så jävla länge sen det var vi tre. Vi gör varandra glada i alla fall och det är så himla härligt att umgås med helena för hon får både mig och nicole att tänka på en massa annat.       

längtar tills ikväll när vi ska flumma och ha ur trevligt, kan knappt bärga mig. är så himla glad idag, känner mig fnissig och så fort jag tänker tillbaka på lite tidigare idag kommer rodnaden tillbaka. jag vet attdet finns en som vet vad jag menar och hon blir lika glad varje gång jag blir alldeles generad och lycklig. när vi gick ut från datasalen tidigare idag kunde jag inte låta bli att hoppa runt och fnissa som ett litet små barn. älskar verkligen när glädjen finns i hela kroppen och idag är en sån dag. Med en massa leende på läpparna och en massa glädje i hela kroppen.

skulle vilja skrika ut all lycka och visa alla att jag är glad igen, :D cassi är lika knäpp, galen och glad som hon var för väldigt länge sen. men nu när glädjen väl har kommit tillbaka vill jag verkligen itne släppa den, den här gången ska jag hålla fast vid den och integöra misstaget att låta folk ändra på mig. jag är den jag är och antingen duger jag eller så duger jag inte.

sunday

söndag !
det är redan söndag, känns som om någon snodde hela helgen för mig. sov hemma, medans resten utav familjen var på landet. blev inte många timmars sömn, men dom var drömlösa. eller oxå minns jag inte vad jag drömde. :P

imorgon är det måndag, och då har jag bara utvecklingssamtal halv elva, sen får vi se vad lilla jag hittar på. Ska till BVC med liten syster oxå, så blir nog det och sen får jag dessutom pengar imorgon :D blir rik, yes ! inte lika fattig som den här månaden i alla fall..

jag har upptäckt att jag tänker för mycket, har tänkt på det förut men nu ger sig aldrig tankarna. dom bara fortsätter att mala. blir så trött på dom, .. jag kan må hur bra som helst och så låter jag tankarna vandra lite för mycket och humöret sjunker som en sten mot sjöbotten. jag blir trött varje gång, klumpen i magen kommer tillbaka och osäkerheten.


Så här ser skönheten ut, och i den här lyckliga sagan med jätte lyckligt slut finns det inget odjur.

detta är alltså MIN lillasyster, hon är på bilden tolv minuter gammal.
Född: 21:42 den 23 mars 2010
Vikt: 3665 g
Längd: 51 cm

hon är sjukt söt och liknar tydligen mig lite grann, inge ihopväxta tår, som mina små syskon har, och så har hon långa fingrar. Hon är nog lika envis som jag eftersom hon tog sån tid på sig att komma ut. 

         ♥ Vilda Wilma Ek


igår hände det

igår var världens underbaraste dag, den kunde inte på något sätt kunnat bli bättre. Skoldagen var sådär somnade på flera lektioner, mne sen följde nicole med hem. :) vi åt middag och tog det lungt sen träffade jag en viss person för att prata och han fick mig glad.

Sen när jag kom hem igen så skickar pappa en bild på min tolv minuter gamla, tro det eller ej, LILLASYSTER :D !
lyckan vaar total, jag sprang runt i hela huset och mormor och morfar låg i soffan och hoppade båda upp samtidigt, när jag skrek att det blev en tjej. Simon låg i sin säng och fic väldigt brottom ner och amanda började hoppa runt och pysen blev helt till sig eftersom jag var så glad så han började skälla. Amanda grät hur länge som helst, hon var så glad. Simon gick och la sig igen efter att ha sett bilden på lilla gumman och kramat alla.

När jag sen gick och la mig, fnissade jag hela tiden och kunde inte vara tyst. Jag var så himla trött men så jävla lycklig. Det käns verkligen som om lyckan håller på att återvända, gårdagen hade inte på något sätt kunnat bli bättre, och idag får jag träffa min lillasyster och hon ska tydligen vara lik mig ! :D

lyckan är total, fick dessutom hundra procent på facebook oxå, tror att det är första gången som den stämmer :O men men jag är lycklig och ingen kan få mig på sämre humör idag!

tack för alla er som finns och nu lovar jag att jag ska bli glad och lycklig igen, det finns inget som kan stoppa mig,! bara jag har mina vänner klarar jag allt, ett stort tack till er  :D !

puss på munnen :*

data

ett litet leende leker på läpparna, det kommer och går. :)

men nu finns det där, nu känns det som om allt kan bli bra. För första gången på väldigt länge känns det som om leendet faktiskt har kommit och kanske stannar lite längre. Jag ska göra det sista som krävs och det är att göra slut på mitt eget lidande, hur ska jag kunna göra någon annan glad när jag inte är glad själv?

Det går inte att strunta i hur jag må längre, det är alldeles för många som bryr sig. Jag har aldrig haft så många som bryr sig om mig förut. Inte så många som ser hur jag mår, inte så många som säger vad dom tycker. Jag vet att jag måste göra något för att jag ska få le igen, jag vet att jag måste sätta stopp för det här nu. Det har redan gått alldeles för lång tid. Det här får mig bara att må dåligt.

Det finns så många andra saker som får mig glad, varför gå och må dåligt när jag kan lösa det med hjälp utav alla som stöttar mig. det finns fler som ser hur jag mår nu än dom gånger jag har mått bra, jag ska gått göra dom. Det enda dom vill är att jag ska må bra och för deras skull ska jag försöka. Inte bara för deras skull, utan för min egen oxå. Det här håller inte i längden.

Min data är äntligen hemma, så nu blir det att plugga gärnet :D dock inte idag, och får se hur det blir imorgon, nicole kommer hit :D <3


skit

inte alls lyckligflicka.

idag försvann hoppet helt, jag ger upp nu. det finns inget som kan få mig att le ordentligt längre. Hur svårt ska det vara att le lite kan man tycka, klart jag kan le. jag ler en hel del i min vardag. Inte många som märker skillnaden på de äkta leedena och dom oäkta. Jag tror att det var några veckor sedan jag mådde riktigt jävla bra, eller jag vet att det var det.

Men ingen märkte skillnaden i början. men nu orkar jag inte dölja det längre, jag orkar inte gå runt och låtsas vara glad längre. Varför ska jag behöva låtsas när alla andra är så glada? Jag kan lika gärna bara bli tyst, ingen skulle märka det. Många skulle nog bli glada av att slippa allt mitt babbel.

Jag vet vad det är som får mig att må dåligt, det är personerna som hackar på mig, eller rent ut sagt trycker ner mig. Jag vet att när jag väl blir glad, blir jag riktigt glad. Det är en sån härlig känsla, känns som jag går på moln och leendet finns till där för alla. När jag är glad kan jag krama vem som helst och skrattar åt allt möjligt. Jag tror jag har varit så glad en gång som jag minns nu, men då blev jag praktiskt taget ner tryckt i mina skor. Då dög det verkligen inte att jag var glad. Hur ska jag veta när det duger och inte duger ? Varför får jag aldrig vara glad när jag vill vara det? jag ska alltid vara det när det duger.

Jag väljer inte direkt när jag är på bra humör, det bara kommer. Men när jag väl är på bra humör är det inte lätt att få bort det. Men nicke lyckades. Det var inte första gången. Men nu får vi se om det blir bättre, nu får jag klara mig själv, stå ensam. Ska försöka att inte låta någon trycka ner mig, det är lättare sagt än gjort. Men jag orkar inte mer, jag är den jag är. Duger jag inte så fine, låt mig vara då.

Jag vill bara vara retsamma, glada, fnissiga cassi. Men jag vet inte när jag är det igen, men jag vill inte behöva kämpa för mycket. Jag vill inte att jag ska bli besviken igen..


trött

idag är det fredag. började som en bra dag men slutade som alla andra.

har ryggont och har haft det nästan hela veckan, knäna låser sig och fötterna är ju inte direkt hela. är så trött på att min kropp inte orkar, men vad gör man? det går ju inte direkt att byta kroppsdelar. klart att jag har haft ont i ryggen en längre tid, det har jag. men nu blir det bara värre.

jag har heller inte sovit ordentligt på flera veckor, jag skriver inte det här för att klaga, utan mer för att folk ska förstå. när jag väl somnar kommer mardrömmarna. Här om dagen ville jag inte somna om, det var så himla jobbigt, att erkänna det för mina vänner var nästan ännu värre. men jag klarade av det, jag kunde erkänna att jag hade en mardröm och att jag inte ville somna om. jag somnade såklart om men min första tanke var att jag inte ville somna om, varför skulle jag? det slutar alltid med en massa mardrömmar.

Men bort från alla mardrömmar och vidare till något kul. Mamma väntar ju barn, som många vet men tror inte jag har skrivit det här på bloggen förut. i alla fall, så är ungen 12 dagar sen nu och vi alla är spända och hoppas att liten ska komma ut snart. vi vet inte om det är en pojke eller en flicka, men mamma gissar på pojke och pappa på flicka. Nu vill jag hemskt gärna veta vad ni tror :)

kolla gärna min andra blogg oxå, litencassi.blogg.se.
en kramgo kram från kramgoa cassi <3

sant

Killar är som brandmän, de rycker ut och sprutar så fort det blir varmt
Killar är som kranar, man sätter på dom så sprutar dom
Killar är som datorer, dem krånglar hela tiden

Killar är som bakelser, först kladdar dem, sedan blir man tjock
Killar är som fysik, jävligt krångligt
Killar är som rykten, går från mun till mun

Killar är som fåglar, håller man om för hårt dör dom, håller man för löst så flyger dom
Killar är som rosor, fina att se på men de kan göra en illa
Killar är som blommor, när dom kommer ut i skogen blir dem vilda

Killar är som bin, sticker när man minst anar det
Killar är som krig, de slutar aldrig att existera
Killar är som kolor, först är de sega sedan kladdar de

Killar är som hundvalpar, alltid lika roliga att leka med
Killar är som gulliga små djur, tjejer kan inte stå emot dem
Killar är som fiskmåsar, de äter, skiter, och för ett jävla liv

Killar är som sniglar, antagligen har de någon funktion men det är svårt att inse vilken
Killar är som lastbilar, det är farligt att komma under dem
Killar är som bilar, aktar man sig inte så hamnar man under dem

Killar är som pussel, det fattas alltid en bit
Killar är som att spela v65, det gäller att satsa på rätt
Killar är som golfbollar, går från hål till hål

Killar är som parkeringsplatser, de bästa är upptagna
Killar är som bananer, äckliga utanpå men goa inuti
Killar är som bussar, det kommer alltid nya

Killar är som tuggummi, smaken försvinner
Killar är som blandfärs, hälften nöt, hälften svin
Killar är som löv, torra och blåsta

Killar är som torg, har stånd i alla väder
Killar är som ballonger, antingen uppblåsta eller urblåsta
Killar är som körsbär, antigen omogna eller alldeles för gamla

Killar är som telefonkataloger, man letar och letar men hittar aldrig den rätta
Killar är som äpplen, ju mognare desto bättre
Killar är som luft, man kan inte leva utan dom

Killar är som toaletter, antingen fulla av skit eller upptagna
Killar är som svin, tur att tjejer är djurvänner
Killar är som gröna citroner, sura och omogna

om killar ändå bara vore allt det dära! vi kan ju inte leva utan dom hur vi än försöker, och man fastnar vid dom. killar har något speciellt, dom är charmiga, söta, mysiga  och underbara. vad skulle vi göra utan dom nu i kylan ?

free

LEDIG IMORGON :D
imorgon har vi egentligen massa lektioner, det börjar med tre timmars matte, sen lunch, sen en timmas matte till och dagen slutar med hästkunskap och ekologi. på alla dessa lektioner så har vi eget arbete så vi behöver inte åka till skolan imorgon och det är fett najs. dock blir det en masa matte i alla fall eftersom vi har prov på fredag.

slutar snart, :) vill hem och baka, skulle helst vilja lägga mig i sängen och kolla på en film och mysa, men inget sällskap har man och då är det bara tråkigt. så det blir nog baka och laga mat och sen scouter ikväll, vet inte ens vad dom ska göra idag. men men det löser sig nog det oxå :P

puss :*


kexchoklad

Go och Glad - Kexchoklad
jag är inte riktigt go och glad, men jag tänkte att om jag hoppas och lossas lite att jag är det, så kanske jag är det imorgon istället, allt för att slippa allt det dåliga humöret. Jag vill hellre göra folk på bra humör när dom ser mig istället för att dom ska behöva få mig på bra humör !

idag har dagen varit helt okey, problem med ryggen och några andra kroppsdelar som inte riktigt hänger med men det är absolut inte värre än vanligt.

är dock ganska besviken på att gårdagens humör var totalt bortblåst idag, jag som verkligen hade sett fram emot en glad och leende dag till. tycker att alla dagar kan vara lika glada, soliga och härliga som gårdagen. Det kommer nog en tid det blir så oxå. :)

puss på er!


lyckligflicka


sitter i skolan och borde verkligen jobba på engelskan men har så mycket glädje i kroppen att jag kände att jag måste ut med den snart. tyckte att jag för en gångs skull ska dela med mig utav min glädje.

Hoppas speciellt att dom som får mig såhär glad, busig och helt otroligt knäpp, att dom ser det här och tar åt sig för det är bara tackvare dom som min vardag har blivit ljusare och så mycket gladare. det var längesen leendet höll i sig som det gör idag, utan att varken huvudvärken eller illamåendet riktigt hinner ikapp. klart att dom finns där bak, men inte så att leendet bleknar än, i alla fall :)

Dom som verkligen försöker få mig att le lyckas inte alltid, men idag är en bra dag. hihi, dessutom fick jag nästan en hjärtattack tack vare dennis som fick för sig att han skulle skrämma mig. men av även det kom ett leende, precis när leendet höll på att blekna bort.

idag känns det som ett lyckorus, vet inte om det är för colan eller om det är för att solen skiner, kanske för gårdagen den var lyckad den med. tack än en gång för alla som finns runt omkring mig och som ger mig den tiden jag behöver, och ger mig råd men låter mig bestämma själva. ni får mig att inse att för vissa duger jag varje dag, spelar ingen roll om jag har smink eller inte, spelar ingen roll vad jag har på mig eller om jag är på dåligt humör. jag är fortfarande samma person, och det visar ni. att även om ajg är på dåligt humör så går leendet att locka fram, lite grann i alla fall. gäller bara att ge mig lite uppmuntrann och den tiden jag behöver. tack :) <3

ett snabb inlägg

tisdag idag då, dagen var till en början jobbig. men en person fick mig på lite bättre humör och försökte lite i alla fall. sen när man kom hem var älskling här. när vi hade ätit somnade jag i hans famn som vanligt men jag som i alla fall bättre än vad jag gjort på länge, förutom en timme igår kväll som jag sov heeeelt underbart men pappa kom och väckte mig för att han behövde prata med mig. blev inte mycket sömn efter det men men, det är sånt man får räkna med ;)

igår kväll lämnade pappa datorerna hos grannen som fixade att vi kan tömma den ena och att min är tömnd så att vi kan lämna in den på lagning, :D tror att pappsen gör det imorgon så att jag snart får tillbaka min älskade dator och kan komma ifatt med alla rester och kan börja lägga upp mina bilder från kameran oxå. den här lilla datan orkar inte riktigt det. :P

imorgon är det onsdag, det är scouter på kvällen, minns inte ens vad vi skulle göra då med det blir säkert bra .. och så har vi prov på eftermiddagen borde plugga, ska nog gå och göra det. alla andra sover redan och huset är helt mörkt och tyst. lite skarry är det faktiskt. 

hoppas alla får en toppen dag imorgon :)
puss på rumpan :* 

skutan

idag har jar varit på skutan och hjälpt bästevän. :) gick upp vid sju och sen började man knalla till stallet redan vid halv åtta. sen väl i stallet var det bara att börja jobba, idag har det hänt massor. hästar som hoppar över staketen och går omkull, hästar som byter hagar och helt plötsligt står utanför hagarna .. mycket hagbyten med andra ord.

backman klippte flera fjordingmanar och jag hjälpte henne lite smått, fick rida brisk en stund och först försökte vi pulsa runt lite i snön men sen blev det volten till slut i alla fall. :) han är för go den där sötnosen, tycker att han är himla härlig, mjuk och så sjukt söt. ska inte fästa mig vid honom bara eftersom han enbart är hyrd ;)

vi fick stå och kyla veronas ben i en timme, suck .. men resten gick bra idag. fick mycket hjälp utav tjejerna, tackar :D .. det sista som hände var att jag fixade puttes hov vägg, HB och han hoppar rakt på mig .. landar på min högra fot och jag kan säga att den är blå och inte alls lika fin som den var innan. så nu är man halt igen med andra ord, men den här gången hoppas jag bara att det är mjukdelarna som fått sig en smäll..

resten utav helgen har varit ganska lugn, inte så mycket att göra. idag har jag i alla fall sluppit tänka en massa och det är jag glad över. men men .. imorgon blir det sämre igen och humöret är inte bra direkt .. :( som vanligt, börjar bli trött på det här.

god dag

god dag alla söta och glada, :)

jag blir så glad utav att se solen utanför fönstret, det känns ju faktiskt lite bättre än bara snö. då märker man ju att värmen snart kommer, eller att den kommer någongång i år i alla fall. jag tycker om den där värmen som sprids i hela kroppen när solen skiner i ryggen på en. det gör en så härligt varm och go och sen samtidigt kylan som biter lite i kinderna så får man vackert rosigt röda kinder. :)

man ser ut lite som man är nykär när man är ute i snön, eller kanske ser man busig ut. eller kanske är det bara jag som blir sjukt busig av att var i snön, nu när jag äntligen akn gå normalt igen så har jag börjat mula folk, :) jag lyckas ganska bra, men om jag har otur sätter jag mig själv i klistret, tror redan jag har lyckats göra det. får se när dom gör tillbaka bara, skit ungarna ;) hehe ..

jag tycker vi kan få värme snart även om jag älskar snö och tycker den är otroligt vacker så är man lite trött på kylan och redan på slasken innan den ens har hunnit börja ordentligt. vill bara att man ska kunna gå runt i vår solen utan jacka och ha lite vårkänslor i kroppen. så att man känner att sommaren är nära, men nu känns den ju så himla långt bort. :O och det är inte rättvist, så långt kvar är det ju faktiskt inte, vi som knappt brukar ha snö på julafton eller nyårsafton har snö så att plogarna inte vet vart dom ska lägga all himla snö.. men men den är vacker och rolig, det kan jag inte neka.. lite för kall just nu, för min smak. det är okey att gå och frysa i december, januari och kanske fabruari men nu börjar det bli jobbigt :O ..

jag hoppas alla får en varm dag, jag kanske ska baka något.. något gott och lite kul nu när jag äntligen är ensam hemma. får se vad det blir. :) och om det blir något. en varm härlig kram från mig :D  <3

RSS 2.0