typ sjuk ;)

sitter i skolan, är typ sjuk, som vanligt :/
har strax matte och då har man läxförhör, naajs, ;)

Igår red ajg lilal hjärtat, red först ut och lät henne springa av sig ordentligt, så att hon blav svettig. och trännade galoppfattningar lite oxå. Sen red jag en stund på volten och försökte få henen att gå i form men hon var så stel så jag tränade på galoppombyten och red i åttor det gick suuuper, och när hon väl hade förstått vad jag vilel så gjorde hon flera själv, :) Hon är så söt min lilla medryttarhäst, asso. Sen fick jag henne att gå under sig i både skritten och traven faan vad kul det var när det gick bra. :) älskar denna lilla häst fett mkt, ;O. och jag som inte skulle fästa mig :/ vi får väl se vad som händer. Pratade med monica som har stallet i alla fall aksnke ska hjälpa henne med sandy nästa år när hon fått sitt nya lilla föl, hoppas hoppas :)


puss och kram :D

puss på rumpan :*

du är mitt hjärta niklas <3



Mamma nämnde idag att hon tyckte vi skulle kolla på en bredare säng till mig, najs :) Det är lite väl trångt att ligga två stycken i en 80 säng som dessutom jag bara får ännu mera ont i ryggen utav. Hoppas ryggen blir bättre med en ny säng och då hopaps jag att resten utav kroppen börjar hänga med igen. Det var hemskt idag när jag var ute och red, och mitt i galoppen kan jag inte andas, men men nu gör jag ju det i alla fall :P. Man får inte ta för hårt på vissa saker helt enkelt. Sitter med samhälls uppgiften är snart klar för idag och ska skicka in den imorgon efter skolan, :P får se om det blir moppe till skolan imorgon oxå.
måste sova nu, natti natti :*


faan, faan, faan

vi är unika och himla lika



jag kan inte säga något mer än att jag saknar dig,
jag har misst dom två sakerna som fick mina sår att läka, jag vet att jag inte har haft tid men jag har det nu. Jag har slutat med kyrkan, ska sluta rida ett tag oxå tror jag. det är inte kul längre, allt går jätte dåligt och den där tomheten som finns, gnager inom mig. alla gör vi misstag och vi sa föralltid <3


RSS 2.0