till dig

mina ögon kan tindra mina läppar kan le, men sorgen i mina ögon är det ingen som ser.

varför ska allt vara så himla svårt? jag vill bara att allt ska vara enkelt, eller snarare enklare åtminstonde. först mår jag skit bra du får mig att skratta, att le och att känna mig finare än någonsin. jag kan prata om nästan allt med dig, jag sover bara bra med dig. Men det är sen det blir stopp, när vi är ifrån varandra ..

ett år och nu håller det på att krasa, ett år och två dagar och då ska du förstöra allt ? det är ju inte bara nu det är dåligt mellan oss. Men nu får du mig verkligen att känna mig värdelös, när det i andra stunden är du som pussar och gosar med mig.. du gör mig mer förvirrad än nånsin och det gör att jag går och tynger ner mig själv, jag vill inte ha det så! inte igen, ! Varför ska alla få mig att må så?

när jag skapade den här bloggen var jag lycklig, i alla fall var allt bättre än nu .. saknaden finns varje dag, saknaden efter min miren, men den saknaden klarar jag av.. jag får åka dit snart men det är tomheten inom mig som uppstår när du går, eller när vi bråkar. Eller bara av att tänka tanken på att allt går före mig, alla träningar, datan och vännerna.. ibland kan jag gå med på det men nu börjar det gå över styr..

jag älskar dig men det är lite jobbigt just nu när du inte stöttar mig, jag har träffat dig en gång på två veckor, det var våran ett års dag och du sa att vi skulle träffas men du hörde inte av dig.. det gör mig fundersam, vill du eller vill du inte ? är du bara med mig för att andra killar är intresserade? är du bara med mig bara för att jag är din då, eller är du med mig för att du vill? du är ju gladare och trevligare när du pratar med min syster än med mig just nu ..

nu har jag sagt något, nu vet du .. nu har jag försökt, orkar inte bråka nu.

Den här veckan har varit fullspäckad.. det är mycket tankar som snurrar i huvudet. vet inte riktigt varför jag inte bara kan släppa tankarna för ett tag och gå vidare. men i alla fall dom flesta tankarna är onödiga, som vanligt..

I alla fall så i måndags slutade stalltjänsten, efter skolan åkte jag hem och somnade.

I tisdags så åkte jag till skolan och skulle ha två timmars matte c, men så blev det inte. jag och nicole ville sitta i s2 så jag ska ta ner en stol men jag får inte ner den mellan borden så jag knuffar undan bordet som stolen stod på, stolen som står kvar på bordet välter och stolen på bordet framfrö välter den oxå, värsta domino effekten. jag lutar mig över bordet och ska ta upp stolen som ramlade, stolen fastnade i bordet och jag försöker krångla loss den och fortsätter att dra och då välter bordet.. rakt på min fot. först kände jag inte så mycket men sen när bini satt och hjälpte mig med matten började det göra sjukt ont. på kvällen träffade jag älskling en stund sen åkte jag till mias pizza och hade middag/scoutmöte.

onsdagen började i alla fall med att jag åkte till handens närakut, där fick jag träffa en läkare som tog hål på min nagel, hon tryckte jätte mycket på tån och sa bara hela tiden att jag förstår att det gör ont. Sen fick jag gå till röntgen och väl där fick jag vänta innan jag fick komma in och bli röntgad. sen fick jag gå tillbaka till närakuten och sitta och vänta innan läkaren ropade in mig och jag fick se bilderna. När jag såg dom tänkte jag, yes inget var brutet. Men sen visade hon, stor tån var bruten och tån breve hade en bit lossnat från oxå. Ajaj kryckor och ORDENTLIGA skor i tre till fyra veckor fram över. skit oxå ..


RSS 2.0