ny start

tänkte mig en nystart på bloggen !

hoppas alla gillar den idén .. :) kommer komam en massa fina bilder som jag tar med kameran. hoppas jag lär mig den snart så att det blir finare bilder än vad det blir nu, men det ordnar sig säkert . älskar min kamera.

nu är skolan slut, eller det riktiga skol veckorna i alla fall, nästa vecka går vi ut på praktik och sen är sista veckan i skolan en tema vecka så vi får nog fullt upp den veckan oxå men vi sitter i alla fall sitta på en massa värdelösa lektioner ;) hehe ..

igår var jag på bio såg twilight vid nio och sen NEW MOON vid tjugo i tolv så det var NAJS :D fett bra den avr men det var inte slut förens kvart i två då var det bara att åka hem och sova hos pojken och sen upp kvart i åtta i morse, men faan det var den värd :D alla var snygga,snyggare än i andra filmen liksom .

ha det toppen, PUSS <3

som vanligt

idag hände det igen, jag fick skit för att min syster sitter och kaxar. hon har itne lyft sitt jävla arsle eller gjort något vettigt varken i onsdags, torsdags, eller idag.. men det är ajg som får skit. jag som försöker, försökker och försöker.. alltid samma sak, tur att ajg tänker låsa in mig på mitt rum och vara där hela dagen imorgon klarar faan itne av henne.

sen har vi det som nog gör ondast, när man blir utfryst av sina vänner. inget grattis och om man pratar med dom så verkar dom inte bry sig och skrattar ut mig . moget? nee inte speciellt men folk förändras och vissa växer upp medans andra inte gör det, men det att du måste trycka ner mig det är ditt problem. hoppas du mår bättre av att ajg mår dåligt i alla fall, men ingen annan har heller frågat hur jag mår och jag får väl vänja mig vid att gå ensam. verkar gå åt helvete med allt just nu faktiskt. funderar på att sluta med hästar oxå, ingen som skulle hindra mig precis . men vi får se hur det blir om allt inte blir ljusare snart kanske jag inte orkar mer. orkar itne ta skit av alla hela tiden. men jag står ut för att alla säger att man itne ska bry sig, men såklart bryr jag mig när alla säger åt mig att jag inte duger.

sov gott alla, för det gör fan inte jag.


RSS 2.0